Let op

Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u wellicht om een USB toetsenbord en muis bij de hand te houden.

Beeld

Er kan een storing zitten in de aanraakfunctie van het scherm.

Als er sprake is van een apart aanraakscherm (los van de computerkast) kunt u eerst controleren of er een USB/seriële kabel van de computer naar het scherm loopt en of deze nog goed is aangesloten.

Sluit de USB muis aan (welke is meegeleverd in de doos van het systeem).
Klik hierna op MENU en dan op TOUCH CALIBREREN.
Volg de instructies op het scherm.

Indien bovengenoemde stappen geen oplossing hebben geboden, neem dan contact op met Eazis.

Categorieën Beeld, Systeem

Waarschijnlijk heeft het systeem een reset gehad doordat de aan/uit knop langer dan een paar seconden is ingedrukt (deze blijft ook wel eens hangen als er vaak te hard op gedrukt is).

Sluit een USB toetsenbord aan (welke is meegeleverd in de doos van het systeem). Zet daarna de computer uit en NEEM CONTACT OP met Eazis via het nummer +31 (0)546 538 911.

LET OP! Het kan ook zijn dat de harde schijf defect is. Dit kan waarschijnlijk samen met de technisch medewerker van Eazis telefonisch vastgesteld worden.

Categorieën Beeld, Systeem

Door een stroomstoring of piekspanning op uw netspanning (stopcontact/groep) kan het voorkomen dat de voeding en/of adapter van het systeem ontregeld raakt.

Controleer of er spanning op het stopcontact staat of laat dit door een bevoegde elektricien nakijken.

Haal de netspanningsadapter van het apparaat voor 30 minuten uit het stopcontact en uit de achterkant van uw muziekcomputer.

Als u het systeem weer heeft aangesloten op de netspanningsadapter en de stekker weer in het stopcontact heeft gedaan probeer u het systeem nogmaals op te starten.

Wanneer het systeem nog steeds niet opstart neemt u contact op met Eazis. De voeding en/of adapter is waarschijnlijk defect.

Categorieën Beeld, Systeem

Load More