Partners

Eazis is een begrip in de wereld van muzieksoftware en computers en beschikt dan ook over een groot netwerk van partners, klanten en relaties. In de horeca, bij fitnesscentra en sportscholen, in zorgcentra, maar ook binnen de medische wereld en in sportkantines.

Eazis & Heineken horeca groothandel

Begin 2016 vroeg Heineken horeca groothandel Nederland Eazis om zakelijk partner te worden. Waarom? Om onze gedegen kennis van de Nederlandse horecabranche en consumentenvoorkeuren in combinatie met onze ervaring in muziekbeleving, goede service en aandacht voor de klant. Samen met Heineken helpt Eazis partners van de brouwerij hun business te verbeteren.

Eazis & DeliXL

Ook met de grootste online horeca leverancier in Nederland werken we op exclusieve basis samen en hebben we een aantrekkelijke introductie aanbieding voor DeliXL klanten.

Eazis & Ambius

Net zoals muziek, speelt ook geur een belangrijke rol in klantbeleving. Of dat nu een winkel is, een horecagelegenheid of een ontvangstruimte of wachtkamer, een prettige geur draagt bij aan een goede sfeer. Eazis werkt daarom samen met Ambius, één van de grootste spelers op de markt van geurbeleving

Speciaal voor de horeca kunnen wij geursystemen leveren, waardoor bij entree een prettige geur beleving wordt afgegeven, eventueel op maat gemaakt.

Eazis & drank groothandel De Klok

De Klok is een van onze oudste partners. Samen gestart in het oosten van het land en samen landelijk gegroeid. Neemt u gerust contact op met de klanten service voor meer informatie.

Eazis & Lightspeed POS Systems

Wanneer men beleving en bedrijfsoptimalisatie samenvoegt, steunt men de ondernemer. Daarom staat Eazis ook voor u klaar wanneer u zoekt naar een handige mobile POS system met een muzikale invulling.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of voor de aanvraag van een proefpakket.

Gratis demo aanvragen?

Vraag volledig vrijblijvend een gratis demonstratie aan.