Apps & modules

Combineer de Eazis apps & modules met de Eazis muziekcomputer.

Media & advertising

Eazis media & advertising is een module binnen ons aanbod waarmee ondernemers hun eigen reclame en media binnenshuis kunnen aanbieden op een groot scherm. Dat natuurlijk geïntegreerd in de Eazis muziekcomputers.

Pub Quiz

Voor de stille en rustige avonden in uw bedrijf introduceert Eazis de pub quiz module. Geen gedoe meer met laptops, maar per direct vele vragen op verschillende thema’s en niveaus met een passende beleving vanuit het Eazis muzieksysteem.

Jukebox app

Met de jukebox app kan uw klant zelf bepalen wat voor muziek er wordt afgespeeld. U kunt zelf bepalen uit welk genre gekozen mag worden en behoudt de controle over de verzoeknummers die worden afgespeeld.

Remote app

Met de remote applicatie kunt u altijd op afstand de Eazis muziekcomputers bedienen. De remote is beschikbaar voor Android/iOS en is compatible met alle Eazis muziekcomputers.

Muziekadvies

Met 20 jaar kennis en ervaring in huis zijn wij graag uw professionele kennispartner over de optimale muziek belevingen in uw onderneming. Doe nu de gratis Eazis music scan.

Karaoke

Met een Eazis DJ karaoke, gekoppeld aan een 2e scherm, heeft u naast het uitgebreide muziekpakket tevens een ruime keuze uit Nederlandstalige en buitenlandstalige karaoke songs, vanuit het verleden tot heden, van rock tot pop.