Web Player

Als u geen gebruik maakt van onze Tablet Stream App of Streambox zijn de stations van Royalty Free Music ook gewoon af te spelen via de Web Player.

U meldt zich dan eenvoudig aan met uw accountgegevens via de Web Player Portal op een telefoon, tablet of computer en u kunt direct bij onze afspeellijsten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geen Buma/Stemra

Het niet hoeven te betalen van het Naburig Recht van Buma/Stemra en Sena geeft u een grote besparing op uw muziekkosten. U dient zichzelf af te melden op de pagina: mijnlicentie.nl.

Let op: er mag in uw zaak op geen enkele manier dan ook andere muziek worden afgespeeld. Dus geen radio-, cd-spelers, televisies, dvd-spelers, draagbare radio’s in de keuken, of waar dan ook, waarmee andere (wel beschermde) muziek kan worden afgespeeld. Ook niet door uw eigen personeel. Bij constatering hiervan zal Buma/Stemra u weer direct registreren en gaat u weer de volle 100% betalen aan de rechtenorganisaties.

Bij controles van de gezamenlijke buitendiensten van Buma/Stemra en Sena komt het regelmatig voor dat alsnog een licentieplicht wordt vastgesteld met alle financiële gevolgen van dien!

Wij als RFM zijn hier niet voor aansprakelijk.