Service

Technische Service

Heeft u een storing buiten kantoor tijden? Onze technische service medewerkers zijn gedurende de avonden bereikbaar tot 22.00 uur. Ook op zaterdag en zondag staan zij voor u klaar om u te helpen voor storingen.

Support

Op de door ons geleverde systemen zit 2 jaar fabrieksgarantie.
Wanneer u een selfservice contract bij ons heeft, kunt u gebruik maken van onze telefonische helpdesk.

Heeft u een full-service contract afgesloten dan staat Eazis, kosteloos, binnen 24 uur bij u met een leensysteem en zullen onze medewerkers van onze eigen technische service het probleem met uw systeem gaan oplossen.

Lees meer

Muziekadvies

Overal waar u luistert, hoort u muziek.
Omdat iedere situatie vraagt om een andere sfeer, zorgen wij er voor dat u waar en wanneer dan ook kunt aansluiten.

Muziek is maatwerk, daarom adviseert Eazis music & systems u graag bij elke gelegenheid. Voor passend advies neemt u eenvoudig en snel contact met ons op.

Lees meer

Downloads

Eazis music & systems biedt nu als extra service “Eazis online-support” *, binnen enkele seconden kunnen wij u op afstand helpen met vragen en problemen. Geen lange wachttijden meer en binnen enkele seconden een oplossing.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Eazis music & systems probeert alles zo simpel mogelijk voor u te maken. Toch kan het zo zijn dat er vragen of problemen voorkomen. Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Mocht u een andere vraag hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer


    Notice: Undefined variable: songs in /var/www/html/www/v1/public/inc/fe-footer.php on line 142

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/www/v1/public/inc/fe-footer.php on line 142

Gratis demo aanvragen.

We komen graag langs voor een vrijbljvend persoonlijk gesprek en de demonstratie van het Eazis muziek- en media systeem.

Uw aanvraag is verstuurd

Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.