Apps & modules

Combineer de Eazis apps & modules met de Eazis muziekcomputer.

Media & advertising

Eazis media & advertising is een module binnen ons aanbod waarmee ondernemers hun eigen reclame en media binnenshuis kunnen aanbieden op een groot scherm. En dat geïntegreerd in de Eazis muziekcomputers.

Pub quiz

Voor de stille en rustige avonden in uw bedrijf introduceert Eazis de pub quiz module. Geen gedoe meer met laptops, maar per direct vele vragen op verschillend thema niveau met een passende beleving vanuit het Eazis muzieksysteem gekoppeld aan een groot scherm.

Jukebox app

Met de jukebox app kan uw klant zelf bepalen wat voor muziek er wordt afgespeeld. U kunt zelf bepalen uit welk genre gekozen mag worden en behoud de controle over de verzoeknummers die worden afgespeeld.

Karaoke

Met een Eazis DJ karaoke, gekoppeld aan een 2e scherm heeft u naast het uitgebreide muziekpakket tevens een ruime keuze uit Nederlandstalige en buitenlandstalige karaoke songs, vanuit het verleden tot heden, van rock tot pop.

Advies

Met 20 jaar kennis en ervaring in huis zijn wij graag uw professionele kennispartner over de optimale muziek belevingen in uw onderneming. Doe nu de gratis Eazis music scan.

Remote

Met de remote applicatie kunt u altijd op afstand de Eazis muziekcomputers bedienen. De remote is beschikbaar voor Android/iOS en is compatible met alle Eazis muziekcomputers.


    Notice: Undefined variable: songs in /var/www/html/www/v1/public/inc/fe-footer.php on line 142

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/www/v1/public/inc/fe-footer.php on line 142

Gratis demo aanvragen.

We komen graag langs voor een vrijbljvend persoonlijk gesprek en de demonstratie van het Eazis muziek- en media systeem.

Uw aanvraag is verstuurd

Er is iets fout gegaan, probeer het later opnieuw.